Smarta HemVarför ska man ha ett smart hem?

För enkelhetens skull, de som är morgonpigga kan ha gardiner som är schemalagda för att öppnas med soluppgången. Ytterbelysningen kan ställas in så den tänds varje skymning. Vi kan integrera din klimatanläggning för att göra husen komfortabla och energieffektiva, till och med kunna hanteras ifrån din telefon när du är på väg hem ifrån jobbet. Se vem som ringer på dörrklockan på din telefon, och kunna sätta huset i "semester-läge" när du inte är hemma.

Vad kan vi leverera?

Enkelhet - Enkelheten är det vi alltid eftersträvar när vi bygger våra system. Alla komponenter i ett system är beroende av en professionell och engagerad installatör för att säkerställa en harmonisk drift. Vi integrerar sömlöst ledningar dolt, strömbrytare och ramar matchar inredningsstilen. Intelligenta system kan också vara vackra och kan skräddarsys för alla budgetar och utrymmen. Tanken är mer än att tekniken bara ska fungera, ambitionen är att den hjälper till att förenkla din vardag och samtidigt förbättrar din inredningsdesign.

Idag är vi både gold dealer samt certifierade partner för systemen nedan. Vill ni ha mer information eller hjälp med att skapa ett smart hem? Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Några av våra smarta system

Plejd

Med Plejd får du enkelt smart belysning i ditt hem. Produkterna installeras av en auktoriserad elektriker bakom befintlig lampknapp eller i elcentralen.

När installationen är klar kan du enkelt styra belysningen från din vanliga knapp eller via appen Plejd, samt skapa scenarion och schemalägga din belysning.

Schneider Wiser

Wiser är ett intuitivt system för smarta hem som låter dig styra lokalt eller på distans, direkt i mobilen eller via röststyrning.

Du kan enkelt lägga in egna scenarier och automationer utifrån till exempel schemaläggning, solens upp/nedgång och aktivering av en händelse. Det bidrar till ökad bekvämlighet, säkerhet och energibesparing.

Control 4

Control4s uppdrag är att leverera ett elegant och mer komfortabelt sätt att kontrollera och automatisera belysning, musik, video, säkerhet och energi från en och samma app.

Den bästa med ett Control 4 är att det är skräddarsytt efter er livsstil och anpassat till hur er familj lever, vilket gör livet lite enklare och mycket roligare.


KNX

KNX är en världsstandard som bygger på över 30 års samverkan av olika företag i branschen och det finns idag över 1000 produkter från mer än 380 tillverkare.

Med KNX styr och övervakar vi belysning, solskydd men även individuell rumsstyrning av värme/kyla och ventilation är funktioner som KNX klarar av att styra.

Vi hjälper dig hela vägen!

Från planering till installation till support

Projektering

Vi går igenom dina önskemål och tar tillsammans fram den bästa lösningen för dig

Installation

Vi hjälper dig med installationen och ser till att det blir utfört korrekt

Support

Vi hjälper dig med support