Ljud & BildLjud & Bild

Oavsett vilken tjänst du behöver hjälp med försöker vi alltid att arbeta nära er som kund för att förstå era behov framförallt när det gäller ljud & bild. Vi försöker alltid att initialt försöka träffa dig på plats och gå igenom vad ni vill uppnå. Vi presenterar sedan er alternativ som passar ert hem och budget, oavsett hur ovanliga dina krav kan vara. Det är en avgörande process så att vi kan rekommendera rätt lösning för er. Är ni ute efter att hyra högtalare så erbjuder vi det också!

Några av våra tjänster inom ljud & bild

Multiroom

Idag finns det mängder av olika system som klassas som multiroom system, bland annat SONOS, Bose, Yamaha och Harman/Kardon. Genom att du har flera högtalare i huset så får du en jämnare spridning på ljudet och kan spela på en lägre volym, men fortfarande få samma känsla. Kontakta oss för att få en personlig lösning.

Bild

OLED, LED eller QLED! Vad ska man välja? Vi har alla tv-märken i vår butik och vår duktiga butikspersonal kan guida er med att hitta rätt tv för ert behov. Behöver ni sedan hjälp med installation och leverans så kan vi givetvis ordna det också med våra egna tekniker. Är du intresserad av en av ovanstående installationer så tveka inte att kontakta oss.


Hemmabio

En hemmabio låter dig titta på filmer, sport och tv i en inbjudande miljö med komforten av ditt hem till hands. De biografer vi skapar är helt automatiserade och går att styra med en enkel fjärrkontroll, vilket ger dig en frihet att koppla av och njuta av upplevelsen.

HiFi

Sedan starten 1977 i Hyltebruk så har ljud varit en stor del av Ljudcenter och vi är idag en av få butiker som har kvar passionen för riktigt bra ljud. Idag säljer vi märken som Martin Logan, Klipsh, Elac, Monitor Audio och mycket mer. I vårt egna Hifirum kan ni boka tid för provlyssning tillsammans med vår expert Andreas.

Infällt ljud

Med högtalarna infällda i taket eller väggen så får du en väldigt diskret lösning. Där högtalarna sitter utanför ditt vanliga synfält, och om inget spelas på dem kommer varken du eller dina gäster att tänka på dem över huvud taget. Vi försöker alltid att arbeta nära er som kund för att skapa oss en tydlig bild av ert behov.

Ljud utomhus

Högtalare utomhus är en produktkategori som växer, utomhus högtalare finns i en mängd olika varianter. Den vanligaste är en vägghängd variant som monteras på fasaden på huset, men nu finns även högtalare som är mer diskreta. Vi hjälper er att ta fram bästa lösningen för er trädgård.