EL-InstallationerEl-installationer Halmstad

Ljudcenter har en bred kunskap och erfarenhet med el-installationer i villor, fastigheter, kontor m.m. Vi håller oss uppdaterade inom den senaste elektroniken samt produkter inom området för att ge dig som kund det lilla extra inom el och belysning. Tillsammans med våra övriga delar inom företaget kan vi sammanföra våra tjänster på ett smidigt och bra sätt.

Vår målsättning är att erbjuda kunden en heltheltslösning där vi går igenom varje kunds individuella behov för att skapa den bästa lösningen.

Några av våra el-tjänster

Service

Våra elektriker arbetar löpande med service där vi arbetar med allt från mindre projekt såsom renoveringar av lägenheter eller montering av laddboxar. Vi underhåller även ett flertal anläggningar i Halmstad hos våra samarbetspartners. Det kan vara exempelvis fastigheter, lokaler m.m.

Entreprenad

Vi utför allt från nybyggnation till renovering eller större entreprenader mot företag, villor eller lägenheter. Idag gör vi el-entreprenader för bland annat Fiskarhedenvillan, LB-hus samt även en flertal arkitektritade villor i Halmstad med omnejd.


Laddboxar

Elbilar tar allt mer plats på marknaden och vi kan hjälpa dig, din förening eller företag att hitta rätt laddbox som passar era behov. Oavsett om du vill kunna styra den via en app eller reglera den på annat sätt, kan man möjliggöra en miljö och kostnadseffektiv användning.

Solceller

Att investera i solpaneler har många fördelar. Genom att installera solceller kan du bland annat sänka dina elkostnader, inte behöva känna samma stress över stigande elpriser och få bättre kontroll över din energikonsumtion, samtidigt som ni gör en insats för miljön!

Vi erbjuder ”smarta system” som ger optimal produktion samt enkla möjligheter att övervaka produktionen och vid behov serva anläggningen.

Energibesparing

Genom att se över armaturer och värmeanläggningar kan man minska dessa kostnader. Vi hjälper er att ta fram beräkningar vad ett enkelt armaturbyte kan göra för skillnad i garaget eller trappuppgången. Med hjälp av smarta system som styr varje armatur på individnivå och som enkelt kan regleras med en mobiltelefon eller surfplatta, kan vi effektivisera brinntider, justera luxvärden eller styra enskilda våningar.

Styrsystem

Inom smarta hemmet är vi certifierade återförsäljare av KNX och Control 4, där vi kan hjälpa er med allt från projektering till färdig installation.

Vår ambition är att kunna hjälpa till oavsett vilken budget eller vision du har. Våra lösningar passar in överallt. Enkelt förklarat handlar det om att skräddarsy lösningar för ditt hem tillsammans med dig.