Control4

 

Control4s uppdrag är att leverera ett elegant och mer komfortabelt och prisvärt sätt att kontrollera och automatisera belysning, musik, video, säkerhet och energi i ett enda rum eller i hela hemmet. 

Även om det finns många smarta produkter idag, är det inte förrän dessa enheter fungerar tillsammans i symfoni, som du kan uppleva magin i ett smart hem. Control4 kraft och prestanda som samordnar tekniken i ditt hus till kompletta, tekniska upplevelser som passar er livsstil. Med en knapptryckning kan du dämpa belysningen, spela musik, skruva upp värmen, låsa dörrarna och ha full koll på säkerhetssystemet. Dessutom kan du ha koll på ert hem oavsett var ni befinner er i världen.

Den bästa med ett styrt hem är att det är skräddarsytt efter er livsstil och anpassat till hur er familj lever, vilket gör livet lite enklare och mycket roligare.

Control4 samarbetar med världens ledande varumärken och produkter så oavsett vilka enheter eller system ni har för övrigt i ert hem, kan det oftast integreras med Control4. Alltifrån integrering med poolen till termostater, grindar och garageportar, mediaunderhållning och säkerhetssystem. 

Control4, är en ledande leverantör av automation och styrningslösningar, och du kan styra nästan alla enheter i ett hem eller i ert företag, automatiskt. 

 

Kontakta Christian för mer information!Christian Löfgren

Key Account Manager

Specialist Custom installation

Telefon Direkt: 035 - 19 11 03

christian.lofgren@ljudcenter.se