Konferensrum

Vi erbjuder lösningar med helheten i fokus. Detta innebär att vi gärna är med tidigt i processen och tar fram förslag och idéer före ni som kund bestämmer er för vad just ni är i behov av. Därefter hjälper vi även till med support och service. 

Vår vision är att det ska bli så enkelt och innovativt som möjligt för användaren utan problem och krångel.

Även fast det är olika typer av utrustning i de olika konferensrummen, så som ljud, bild, ljus, mörkläggning, skall det fortfarande vara lika enkelt att sätta igång utrustningen beroende på vad det är för typ av enhet man kopplar in. Det skall bara vara problemfritt och fungera.

Det är viktigt för oss att installationen blir proffsigt och snyggt gjord, med ett styrsytem kan man förenkla det för användarna. Vi kan styra allt ifrån enklare installationer med produkter som projektor, duk och högtalare, till stora konferensanläggningar, kyrkor, lokaler m.m. med mer avancerade men användarvänliga styrsystem såsom RTI, Control 4, KNX m.m. 


Några utvalda kunder som vi hjälp med konferens eller möytesrum.

Söderberg & Partners i Halmstad  -  Halmstads Stadsnät  -  Tylöprint AB  -  Hotell & Konferans Tylebäck  -  Bjärhäll Herne & Partners AB  -  Wapnö AB   -  MTA bygg & anläggning  -  IMAB  -  Maxi flygstaden


Kontakta Dennis för mer information!Dennis Lägge

Key Account Manager, B2B

Specialist Fiber & Telefoni

Telefon Direkt: 035 - 19 11 02

dennis.lagge@ljudcenter.se