Hembesök Ljud & Bild


HUR GÅR DET TILL?

Vi bokar in ett möte i ert hem eller på platsen där ni vill ha vår hjälp. Därefter går vi igenom era behov och önskemål samt lägger upp en plan hur arbetet skall gå till. Idag kan vi bistå med hjälp hela vägen från konsultering, projektering samt installation och konfiguration. All kunskap finns under ett och samma tak.


VAD ÄR DET DÅ VI GÖR?

När vi skräddarsyr lösningar för ditt hem kan det vara allt från att hitta den bästa lösningen för placering av en trådlös högtalare, till att ta fram en komplett lösning för hela ditt hem med dolda högtalare, ljussättning samt luftvärmepumpar som du enkelt kan styra från din surfplatta, dator eller telefon. Vi har idag tillgång till ett stort antal märken gällande installationslösningar vilket också gör att vi har produkter för alla smaker. Vi ser till att vi hittar den bästa lösningen för just ert behov så ni slipper kompromissa med varken kvalité eller funktionalitet.


ÄR EN SKRÄDDARSYDD LÖSNING DYR?

Enligt vår erfarenhet när det gäller custom install är det kunden själv som avgör hur mycket projektet kommer att kosta. Med en bra planering och kommunikation så behöver inte en skräddarsydd lösning bli särskilt dyr. Vår ambition är att kunna hjälpa till oavsett vilken budget eller vision du än har. Våra lösningar passar in överallt. Enkelt förklarat handlar denna tjänst om att skräddarsy lösningar för ditt hem eller företag tillsammans med dig.


Kontakta Christian för mer information!Christian Löfgren

Key Account Manager

Specialist Custom installation

Telefon Direkt: 035 - 19 11 03

christian.lofgren@ljudcenter.se