PRO / AV Installationer

Vi erbjuder lösningar med helheten i fokus. Detta innebär att vi gärna är med tidigt i processen och tar fram förslag och idéer före ni som kund bestämmer er för vad just ni är i behov av. Därefter hjälper vi även till med support och service. 

Det är viktigt för oss att installationen blir proffsigt och snyggt gjord, samt att styrsystemen är enkla för användarna. Vi erbjuder allt ifrån enklare installationer med produkter som projektor, duk, högtalare och enkelt styrsystem, till stora konferensanläggningar, kyrkor, lokaler m.m. med mer avancerade men användarvänliga styrsystem såsom Control 4, KnX m.m. 

 

Så enkelt som möjligt för användaren

Vår vision är att det ska bli så enkelt och innovativt som möjligt för användaren. Utrustning kan med fördel vara interaktiv så att det enkelt går att spara ned mötesanteckningar digitalt eller skriva ut direkt.

Det kan vara olika typer av utrustning i de olika konferensrummen, så som ljud, bild, ljus, mörkläggning etc, men fortfarande lika enkelt att sätta igång utrustningen. Man ska inte behöva några fjärrkontroller eller krångla med sladdar beroende på vad det är för typ av enhet man kopplar in.

Det skall bara vara problemfritt och fungera.

Behöver ni hjälp med konferensrum, ljudsättning av lokal eller liknade? Vi hjälper dig hela vägen från konsultering, projektering till övervakning av arbete till installation och konfiguration. Vi har många års erfarenhet av allt från enklare installationer till större projekt.

 

 

Några utvalda kunder som vi hjälp med konferensrum m.m.

Högkvarteret Fastigheter

Söderberg & Partners i Halmstad

Halmstads Stadsnät

Leanest Enterprize AB

Hotell & Konferans Tylebäck

Bjärhäll Herne & Partners AB

Zigges Garage

Wapnö AB

- Halmstad Gummifabrik AB

 

Kontakta oss för gratis konsultering och offert 

------------------------------------------------------------------

Dennis Lägge | Ansvarig Företagsförsäljning

Tel.nr: +46 (0) 35 19 11 02 | Mail: dennis.lagge@ljudcenter.se