Offentlig Miljö

Musik eller rörlig bild är ett mycket trevligt inslag som är uppskattat av kunder och besökare i butiker, väntrum eller andra offentliga miljöer såsom krog & restaurang.

Vi erbjuder installationer där fokus ligger i att erbjuda en trevlig miljö med stämningsfullt ljud med jämnspridning eller monitorer med snygg installation för produktpresentationer eller informationsförmedling.

Ofta läggs minituös nogrannhet ner på att få atmosfären korrekt men när ljudet eller TV skall till blir det sällan så som man tänkt sig. Det tar massa utrymme eller synliga kablar som stör intrycket. Vi hjälper till med professionella högtalare inne i lokalen eller vattentäta utomhushögtalare för uteserveringen. System är enkla att administrera och det ändra som gästen noterar är det fantastiska ljudet. Du kan sedan enkelt styra detta med hjälp av en telefon, surfplatta eller dator.


Exempel på produkter

-Skärmar 

-Projektorer

-PA Ljud

-Högtalare med bra spridning

 

Vi hjälper dig hela vägen från konsultering, projektering till övervakning av arbete till installation och konfiguration. Vi har många års erfarenhet av allt från enklare installationer till större projekt.

 

Kontakta oss för gratis konsultering och offert 

------------------------------------------------------------------

Dennis Lägge | Ansvarig Företagsförsäljning

Tel.nr: +46 (0) 35 19 11 02 | Mail: dennis.lagge@ljudcenter.se