Inga produkter i kundvagnen!

Mediaspelare


Visa:
Sortera produkter efter:
Google Chromecast (2nd Generation)

Med Chromecast strömmar du trådlös underhållning från din smartphone, surfplatta eller laptop direkt till din TV. Koppla in Chromecast i en ledig HDMI-ingång och börja casta dina favorit-appar, streamingtjänster och spel. Chromecast fungerar med Android-enheter, iPhone, iPad, Mac- och Windows-datorer samt Chromebook.

390.00:- Exkl. moms: 312.00:-

- +
GoAllTV Smart Stick

En liten kompakt Android multimedia Super Smart-tv mottagare. Uppgraderar till Platt tv med android Smart-Tv funktioner Unikt enkelt gränssnitt, ger enkel anslutning och hantering. Fjärrkontroll med pek-mus kontroll ingår.

890.00:- Exkl. moms: 712.00:-

- +
Apple TV 32GB (4th Generation)

Äntligen är det snart premiär för nya Apple TV, några av de främsta nyheterna i nya Apple TV är en egen App Store, en ny uppdaterad fjärrkontroll och Siris entré i Apple TV

1,690.00:- Exkl. moms: 1,352.00:-

- +
Apple TV 64GB (4th Generation)

Äntligen är det snart premiär för nya Apple TV, några av de främsta nyheterna i nya Apple TV är en egen App Store, en ny uppdaterad fjärrkontroll och Siris entré i Apple TV

2,290.00:- Exkl. moms: 1,832.00:-

- +
Bladelius Mimer

Mimer - banbrytande försteg med inbyggd WiMP-klient Att svenske Mikael Bladelius är en fruktansvärt begåvad konstruktör känner nog många Hifi-bekanta till. Hans produkter skeppas världen runt och får ett fint mottagande för sin exceptionella ljudpotential. Nu är det dags att presentera framtiden! Mimer är, som vanligt förekommande i en Bladlius-konstruktion, ett fullt balanserat försteg med en hel del äss i rockärmen. Förstegsdelen är helt analog där inte ens digital volymreglering förekommer.

34,990.00:- Exkl. moms: 27,992.00:-

- +Erbjudande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få en rabattkod på 10% skickad till din e-postadress direkt!

Gäller en gång per kund och kan ej komb. med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast produkter till ordinarie pris, ej presentkort. Då inget annat angetts så gäller våra vid köp till ord.pris på ljudcenter.se. Gäller ej produkter från Apple, Sony projektorer, Mockamaster, mobiltelefoner .