Inga produkter i kundvagnen!

Receiver

En receiver (engelska mottagare) är en apparat för ljudåtergivning där radiomottagare och förstärkare finns i en och samma enhet. Till receivern kopplas högtalare eller hörlur samt externa ljudkällor såsom grammofon och CD-spelare.

Visa:
Sortera produkter efter:
Harman Kardon AVR 171S

Detta är den första Harman/Kardon receivern med Spotify Connect inbyggt och som inte detta är nog kan man även streama muusik via DLNA 1.5 eller via Airplay och Bluetooth. Man kan även använda surfplattan och/eller smartphonen som fjärrkontroll om nätverk är ansluten.

5,990.00:-  5,490.00:- Exkl. moms: 4,392.00:-

- +
Yamaha RX-A2070 Svart

Yamaha RX-A2070 är en kraftfull 9-kanals hembioförstärkare, som ger dig möjligheten att bygga ett fullskaligt Dolby Atmos-system. Med en enastående ljudkvalitet och innovativa funktioner kommer den här förstärkaren vara din bästa ljudvän i många år framöver.

19,990.00:- Exkl. moms: 15,992.00:-

- +Erbjudande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få en rabattkod på 10% skickad till din e-postadress direkt!

Gäller en gång per kund och kan ej komb. med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast produkter till ordinarie pris, ej presentkort. Då inget annat angetts så gäller våra vid köp till ord.pris på ljudcenter.se. Gäller ej produkter från Apple, Sony projektorer, Mockamaster, mobiltelefoner .