Inga produkter i kundvagnen!

Nätverksspelare

Nätverksspelare (Musik via nätverk) är det moderna sättet att lyssna på musik! Via en Nätverksspelare har du full översikt och kontroll på din musiksamling. Nätverksspelare finns både med och utan interna hårddiskar, men alla kan hämta musik från NAS diskar på ditt nätverk.

Framtidens musikspelare CD-spelarna har fått se sig omkörda av ny teknik, som inte bara erbjuder överlägsen prestanda, utan också helt andra möjligheter att överblicka sin musiksamling. Men den nya tekniken innebär också ett helt nytt sätt att använda och installera produkterna, något som faktiskt är lättare än många tror.

I guiden nedan visar vi hur enkelt man kommer igång med Naim NDX och UnitiServe. Principerna är faktiskt också desamma om man önskar använda t.ex. en NAS och dator istället för UnitiServe, även om man då också behöver konfigurera dessa på rätt sätt för att de skall fungera som man vill.

1. Anslut till nätverket Börja med att koppla in musikservern och musikspelaren till nätverket, och slå på enheterna. Det som nu händer är att enheterna kommer att få en adress på nätverket så att de kan kommunicera med varandra, samt få kontakt med internet.

2. Rippa musik När musikservern är inkopplad och igång, är det dags mata in skivor för rippning. Rippning är en noggrann avläsningsprocess där korrekt data från skivan läses av, och metadata, d.v.s. information om musiken, som artist, album, genre, låtnamn o.s.v. hämtas från databaser på internet.

3. Spela musik Efter att första skivan har lästs in kan man börja lyssna. Välj källan ”UPnP” på musikspelaren, klicka på UnitiServe, och navigera sedan fram till den musik du vill njuta av. Nätverksspelaren kan kontrolleras antingen via knapparna på fronten, fjärrkontroll eller bäst av allt, via Naims app n-Stream (iPhone™, iPod Touch™ eller iPad™), som är gratis att ladda ner. Tänk på att det kan ta några minuter från att en skiva rippats tills att den blir synlig hos nätverksspelaren.


Visa:
Sortera produkter efter:
Bladelius Mimer

Mimer - banbrytande försteg med inbyggd WiMP-klient Att svenske Mikael Bladelius är en fruktansvärt begåvad konstruktör känner nog många Hifi-bekanta till. Hans produkter skeppas världen runt och får ett fint mottagande för sin exceptionella ljudpotential. Nu är det dags att presentera framtiden! Mimer är, som vanligt förekommande i en Bladlius-konstruktion, ett fullt balanserat försteg med en hel del äss i rockärmen. Förstegsdelen är helt analog där inte ens digital volymreglering förekommer.

34,990.00:- Exkl. moms: 27,992.00:-

- +Erbjudande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få en rabattkod på 10% skickad till din e-postadress direkt!

Gäller en gång per kund och kan ej komb. med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast produkter till ordinarie pris, ej presentkort. Då inget annat angetts så gäller våra vid köp till ord.pris på ljudcenter.se. Gäller ej produkter från Apple, Sony projektorer, Mockamaster, mobiltelefoner .