Inga produkter i kundvagnen!

Smarta hem

Intelligenta hus är ett vardagligt uttryck för en byggnad som är utrustad med sådan teknik att den kan fatta egna beslut baserat på ett eller flera villkor. Exempelvis ett skymningsrelä som tänder belysning när det blir mörkt eller en rörelsedetektor som tänder belysning när någon rör sig framför. Ett sådant hus är inte särskilt intelligent och därför ställer man fler villkor och låter enheterna samverka för att utföra flera uppgifter. Ett intelligentare hus kan då vara utrustat med en rörelsedetektor som tänder belysningen och efter ytterligare en tid startar ventilation. Om ingen rörelse har detekterats, släcks belysningen efter en tid och även ventilationen stängs av senare. Uttrycket Intelligenta hus uppkom i mitten på 1990-talet. Det har efterföljts av Smarta hus, Smarta Villor, Smarta Fastigheter, Intelligenta fastigheter, samtliga syftande på en snarlik funktion

Visa:
Sortera produkter efter:
Proove Smart Home Start Kit Basic 2-p 2300W

Enkelt startpaket med mottagare och fjärrkontroll Startpaket med 2 på/av-mottagare plus fjärrkontroll. Ett självklart alternativ när du ska styra apparater med högre effektförbrukning än en vanlig lampa. Varje mottagare klarar hela 2300 Watt vilket gör dom mycket lämpliga till bland annat kaffebryggare och fläktar.

169.00:- Exkl. moms: 135.20:-

- +
Proove Smart Home Start Kit Basic 3-p 1000W

Ett suveränt startpaket med 3 självlärande fjärrströmbrytare (av/på) och fjärrkontroll så att du kommer igång snabbt och lätt. Fjärrströmbrytarna arbetar på en 433,92 MHz frekvens med en räckvidd upp till 30 meter. Det klarar av att skicka signaler genom väggar utan några problem.

229.00:- Exkl. moms: 183.20:-

- +
Proove Smart Home Start Package Medium

Ett smart hem är när en hel del i hemmet sköter sig själv - när saker och ting händer utan att du behöver göra något. Som att dina lampor tänds och släcks när solen går upp och ned istället för samma tid varje dag. Med Proove TSP100-startpaket för det smarta hemmet kan det ske per automatik.

1,149.00:- Exkl. moms: 919.20:-

- +
Proove Smart Home Start Package Large

TellStick-startpaket för att fjärrstyra ditt smarta hem Proove TSP110 erbjuder alla smarta funktioner som Proove TSP100 kan erbjuda samt även en termo/hygro-sensor och av/på-uttag för utomhusbruk för t.ex. motorvärmen till bilen.

1,390.00:- Exkl. moms: 1,112.00:-

- +
Proove Smart Home Start Package XL

1,790.00:- Exkl. moms: 1,432.00:-

- +Erbjudande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få en rabattkod på 10% skickad till din e-postadress direkt!

Gäller en gång per kund och kan ej komb. med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast produkter till ordinarie pris, ej presentkort. Då inget annat angetts så gäller våra vid köp till ord.pris på ljudcenter.se. Gäller ej produkter från Apple, Sony projektorer, Mockamaster, mobiltelefoner .