Inga produkter i kundvagnen!

Parabol & Antenn

Parabol installation i Halmstad med omnejd

Att montera ny antenn innebär flera saker som måste tas med i beräkningarna. Var skall antennen monteras, hur ser omgivningen ut och hur är monteringsstället i förhållande till andra hus, skog, berg avstånd till sändarmast, vindlast m.m.

Flera sändare kan finnas tillgängliga för mottagning och även om grannen har sin antenn i en viss riktning så innebär det inte automatiskt att din antenn/parabol bör vara riktad som grannens.

Vi har alltid minst 3 olika antenner med oss för att kunna välja den som är bäst lämpad för just de förhållanden som råder vid ditt hus.

Även vid installation av parabol måste flera saker tas med i beräkningarna t ex vindfång, kabeldämpning m.m. och att justera en parabol utan instrument är inte att rekommendera då följden ofta är ofokuserad signal som orsakar störningar i bild och ljud speciellt vid regn eller blåst.

Vi har CANT-auktorisation och den kunskap som krävs för problemfria TV-kvällar.


Ljudcenter - Vi kan allt om installation av parabol och antenn!


Kontakta oss för tidsbokning, tel 035-191100
Erbjudande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få en rabattkod på 10% skickad till din e-postadress direkt!

Gäller en gång per kund och kan ej komb. med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast produkter till ordinarie pris, ej presentkort. Då inget annat angetts så gäller våra vid köp till ord.pris på ljudcenter.se. Gäller ej produkter från Apple, Sony projektorer, Mockamaster, mobiltelefoner .