Inga produkter i kundvagnen!

Videokamera

Videokamera kallas en kamera som spelar in videofilm. Kameran har ett objektiv som projicerar en bild på en sensor, som skapar en videosignal. Signalen kan förmedlas direkt som en TV-signal eller lagras i kameran på magnetband, skivminne (hårddisk), DVD-skiva eller minneskort. De flesta kameror tar även upp ljud, med inbyggda eller anslutna mikrofoner, som förmedlas eller sparas tillsammans med bilden. Kameran kan ha en bildskärm som direkt visar vad som spelas in, alternativt en optisk sökare.

Visa:
Sortera produkter efter:
Garmin Virb X

Med actionkameran VIRB X kan du spela in detaljrika HD-filmer i vidvinkel med 1080p30, ta foton med 12 megapixlar med upp till 10 bildrutor per sekund och fånga mer av allt som händer. VIRB X är utformad för de tuffaste miljöerna, vilket gör att du kan dyka ned till 50 meters djup utan hölje och få ett renare och tydligare ljud. Med Garmin GPS och G-Metrix kan du spåra och överlagra hur snabbt, hur långt bort, hur högt och hur intensivt ögonblicket faktiskt var.

2,995.00:- Exkl. moms: 2,396.00:-

- +
Garmin Virb XE

Med actionkameran VIRB XE kan du spela in detaljrika HD-filmer i vidvinkel med 1080p60, ta foton med 12 megapixlar med upp till 30 bildrutor per sekund och fånga mer av allt som händer. VIRB XE är utformad för de tuffaste miljöerna, vilket gör att du kan dyka ned till 50 meters djup utan hölje och få ett renare och tydligare ljud. Med Garmin GPS och G-Metrix kan du spåra och överlagra hur snabbt, hur långt bort, hur högt och hur intensivt ögonblicket faktiskt var.

3,995.00:- Exkl. moms: 3,196.00:-

- +
GoPro Hero4 Black Edition

GoPro Hero4 Black bygger vidare på allt det som gjorde Hero3 Black-kameran så omåttligt populär och med den senaste versionen sätter GoPro en ny ribba för kvalitet när det kommer till actionskameror

4,490.00:- Exkl. moms: 3,592.00:-

- +Erbjudande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få en rabattkod på 10% skickad till din e-postadress direkt!

Gäller en gång per kund och kan ej komb. med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast produkter till ordinarie pris, ej presentkort. Då inget annat angetts så gäller våra vid köp till ord.pris på ljudcenter.se. Gäller ej produkter från Apple, Sony projektorer, Mockamaster, mobiltelefoner .