Inga produkter i kundvagnen!

Hembesök

HAR DU HÖRT TALAS OM CUSTOM INSTALL TIDAGRE I NÅGOT SAMMANHANG?

Enkelt förklarat handlar det om att skräddarsy lösningar för ditt hem. Det kan vara allt från ljud och bild men även nätverk (WiFi) eller tv-lösningar såsom parabol, antenn eller fiber. Vi på ljudcenter har många års erfarenhet av just custom install och är en av Sveriges ledande aktörer inom just denna tjänst. Med oss kan du få hjälp hela vägen från konsultering, projektering till övervakning av arbete samt självklart installation och konfigurering. All kunskap finns under ett och samma tak.

bild VAD ÄR DET DÅ VI GÖR?
När vi skräddarsyr lösningar för ditt hem kan det vara allt från att hitta den bästa lösningen med placering av trådlösa högtalare för några tusen kronor, till att ta fram ett komplett lösning med dolda högtalare i hela huset som du enkelt styr från din surfplatta, dator eller telefon. Naturligtvis kan vi också bistå med hjälp angående nätverket som är en stor del av att allt skall fungera utan problem idag.

Vi har idag tillgång till ett stort antal märken gällande multiroomlösningar vilket också gör att vi har produkter för alla smaker, infällt, utanpåliggande, helt dolda högtalare m.m. Vi ser till att vi hittar den bästa lösningen för just ert behov så ni slipper kompromissa med varken ljudkvalité eller funktionalitet.


ÄR EN SKRÄDDARSYDD LÖSNING DYR?
Enligt vår erfarenhet när det gäller custom install är det kunden själv som avgör hur mycket projektet kommer att kosta. I de moderna systemen kan du enkelt bygga på i din egen takt utan att behöva lägga massa tusentals kronor på en och samma gång. Det enklaste svarat är trots allt att med en bra planering och kommunikation så behöver inte en skräddarsydd lösningar bli särskilt dyr.
Vår ambition är att kunna hjälpa till oavsett vilken budget eller vision du än har. våra lösningar passar in överallt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag helt utan förpliktelser om du vill prata custom install angående ljud, bild m.m.


Anders Hansson

Delägare
Specialist kring ljud & bild

Telefon direkt: 035-19 11 10
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Christian Löfgren

Delägare
Specialist data & telefoni

Telefon direkt: 035-19 11 03
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dennis Lägge

Företagsansvarig
Specialist data & telefoni

Telefon direkt: 035-19 11 02
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Erbjudande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och få en rabattkod på 10% skickad till din e-postadress direkt!

Gäller en gång per kund och kan ej komb. med andra erbjudanden. Rabatten gäller endast produkter till ordinarie pris, ej presentkort. Då inget annat angetts så gäller våra vid köp till ord.pris på ljudcenter.se. Gäller ej produkter från Apple, Sony projektorer, Mockamaster, mobiltelefoner .